05 de desembre, 2007

Les flautistes de BpM

Durant aquests anys, la presència dels instruments a BpM ha estat variable, depenent dels alumnes que en formaven part i del temps que disposàvem tots plegats, perquè afegir instruments als BpM és una tasca laboriosa... perquè necessita temps afegit al que ja dediquem a les veus. Tot i així, en la revisió de la tasca realitzada el curs passat es va valorar la importància de la presència d’instruments al grup. I és per això que aquest any estem decidits a treballar en aquesta línia.
I durant aquest trimestre ja hem començat amb els instruments de vent que són relativament fàcils de posar a punt. Per això, hem treballat durant setmanes per aconseguir finalment organitzar un grup de cinc alumnes que tocaran la flauta de bec durant aquest curs: la Sílvia Casafont, la Karen López, l’Anna Pagès i la Raquel Baches de 2nB i la Sílvia Ros, l’única representant que hem aconseguit de primer. Val a dir que hem fet una selecció perquè inicialment disposàvem de més alumnes: la dificultat de les melodies a tocar ha fet el filtratge.


Durant diverses setmanes aquest primer trimestre els dimarts i els divendres a l’hora del pati ens hem trobat específicament amb les flautistes per anar preparant un repertori per Nadal. Jo personalment estic content perquè no han defallit en la seva motivació i han treballat molt per posar a punt unes cançons que no sempre eren fàcils. Alguna cançó no la coneixien i han hagut de començar de zero; d’altres requerien molta rapidesa de moviment de dits i han hagut d’assajar de valent... (ho sabreu millor que ningú, perquè segur que a casa han estat tocant)... fins i tot, es van atrevir a treure les notes d’alguna de les melodies i han fet més feina de la que finalment podrem mostrar en els nostres recitals... Tinc la sensació que hem fet un conjunt de flautistes ben maco que donarà molt a parlar...
Durant els recitals de Nadal mostraran la seva tasca a les versions instrumentals de les cançons Santa Nit, Adeste Fideles, I wish you a Merry Christmas i Los peces en el río. També tocaran a Les dotze van tocant.

1 comentari:

Anònim ha dit...

va sortir molt be i va trencar una mica la monotonia de fer una cançó rere l'altre molt bé noiess!!!!XD