05 de gener, 2010

Feliç 2010


Ja ha passat un trimestre... Buff! Rapidíssim!
Encara estem ben bé organitzant-nos i ja ha començat el 2010 i per això volem aprofitar per desitjar-vos un feliç any nou.
Fent una mirada enrera a aquestes primeres setmanes ja es pot entreveure la quantitat de coses que volem fer i que estan pendents... caldrà posar-se ja les piles... em quedo amb la sensació d'un grup divers que té ganes de fer coses... Tenim una secció de flauta que no acaba d'engegar però que ha quadrat els arranjaments de dues cançons aquest primer trimestre: "Bon dia" de Els Pets i "Les dotze van tocant". Tenim un grup d'alumnes i un tribunal de to preparats per cantar en petit committee unes cançons antigues però històriques dels BpM... Tenim un altre grup d'alumnes que espera ja fa diverses setmanes aprendre unes quantes cançons de Mary Poppins, les acabem fent o no en una obra de teatre... el repertori de la Trobada de Corals de Secundària de Lleida ja està decidit i encara no ens hem posat a descobrir-lo... sento com si el factor limitant de tot plegat fossim els coordinadors del grup, i això ja em sona del curs passat... 
Per això com que comencem un any nou i és un bon costum fer nous i bons propòsits en aquests moments, nosaltres els fem en aquest sentit i desitgem enormement poder portar a terme un bon grapat de projectes musicals en el que queda que curs... Sort per a tots!