16 de setembre, 2009

Inscripcions pel curs 2009-2010


Els BpM comencem un nou any amb moltes il·lusions i espectatives. Hem pensat força sobre nosaltres durant l'estiu (de fet, ja abans d'acabar el curs) i hem ideat algunes novetats que segur us agradaran... però, anem poquet a poquet...


Aquest curs us haureu d'inscriure al grup via Internet per diversos motius que més endavant us explicarem... Durant la inscripció, us demanarem l'opinió sobre un grapat de cançons, moltes ja cantades pel grup en alguna ocasió i d'altres noves. És possible (quasi segur) que algunes no les coneixeu; per això us hem preparat un llistat de les cançons que porten vídeos o fragments d'elles afegits perquè pugueu conèixer totes les propostes. Aquest llistat el teniu aquí.

Per fer la inscripció, la fitxa corresponent -que necessitareu d'un mínim de 10 minuts per omplir- la teniu aquí. El millor que podeu fer és tenir els dos fulls oberts i anar fent.

Important: quan acabis el qüestionari de la fitxa d'inscripció no t'oblidis de prémer la tecla "SUBMIT": si no ho fas les dades no quedaran gravades. Si ho has fet correctament, el programa et deixarà veure les respostes donades fins aquell moment.