29 d’octubre, 2008

Dimarts de teatre

Els BpM ens hem engrescat a fer aquest curs una cosa ben diferent. Estem preparant unes cançons per a una col·laboració amb el grup de teatre 34 Passes. Per fer-ho hem hagut de "renunciar" a un dels pilars del nostre grup: que qualsevol persona que vulgui participar del grup ho pot fer, canti bé o canti malament. És per això que hem decidit (de manera extraordinària) fer grup de BpM dues vegades a la setmana: els dimarts amb un grup reduit per preparar el teatre, i els dijous la sessió tradicional de Bojos per la Música. El grup del dimarts és un grup format per alumnes voluntaris que, a més, han estat seleccionats. És un grup de treball compromés amb la feina a fer i amb disponibilitat temporal per participar. La veritat és que el procés de selecció ha estat dur pels coordinadors, perquè no hi ha res pitjor en aquesta história que haver de dir no a un alumne. És una pena, però ha hagut de ser així.

Aquí teniu la foto de família.

23 d’octubre, 2008

Dijous de música

Els dijous a l'hora de dinar ens tornem a trobar els Bojos per la Música.

Aquest curs som (un amunt o un avall) 33, incloent aquesta vegada quatre profes. 9 de quart, 4 de tercer, 9 de segon i 7 de primer. La veritat és que és un grup força més petit que el 2007, però això fa que sigui més proper i més unit. El que menys ens va agradar el curs passat és que, al ser tants, sovint la gent es dispersava i era complicat mantenir la concentració i les ganes de fer feina. Aquest principi de curs tot surt molt més natural, molt més fàcil...

Com a novetats, tenim un grup reduit d'alumnes de primer, però amb veus molt treballades pel Joan Marc perquè formen part també del grup Sembra. D'altra banda, tenim algunes novetats de quart, que ens alegren especialment perquè podem gaudir d'elles abans de marxar. Sigui com sigui, queden moltes persones compromeses des de fa anys al grup, i un generós nombre de persones que repeteixen, i tots plegats estem amb ganes de passar plegats un bon curs de Bojos.

01 d’octubre, 2008

Comença un nou curs

Un nou curs comença, també per als Bojos per la Música.
Aquest és, però, un any especial... per dos motius:

1r) Perquè enguany celebrem el nostre 5è aniversari, i ho fem retornant als nostres orígens.
2n) Perquè hem acceptat un projecte especial i diferent, que ens ha fet plantejar-nos el grup i sortir-ne reforçats.

Sigui com sigui, ja som aquí i aquests som nosaltres.