10 de gener, 2008

Retrobada i El trineu a l'Aurora.

Avui ens hem tornat a trobar després de les vacances de Nadal. Hem fet moltes coses diferents: presentar-vos aquesta bloc i els seus continguts, enregistrar alguna nadala, assajar per primera vegada noves cançons, veure un vídeo penjat a Internet... tenim molts projectes i moltes idees i caldrà veure les properes setmanes com es desenvolupen i cap a on podrem anar...

Avui volem compartir amb vosaltres una gravació del pare del Llorenç. Es tracta del Jingle bells-Cascabel-El trineu enregistrat a la residència L’Aurora el passat dia 27. Que gaudiu de la cançó...

06 de gener, 2008

La festa de reis de l'AMPA

Els BpM comencem el 2008 actuant a la festa de Reis que organitza l’AMPA de l’escola. Ja fa uns anys que participem.
Avui hem vingut 27 persones, i tot i que falta molta gent, ja és un nombre acceptable per poder fer quelcom amb cap i ulls. Ens organitzem i escalfem com ja és tradició al lavabo de les noies, però no serveix de res l’escalfament, perquè esperem quasi mitja hora abans no podem començar.
El gimnàs està ple de gent, fa goig. Nosaltres comencem una mica freds, però com que tenim als nens que canten i els pares que aplaudeixen, la cosa s’anima ràpid. El millor moment: la cançó de “El trineu” perquè s’aconsegueix un moment especial: la cançó ens queda molt bé, els pares estan cantant i aplaudint i els reis arriben al gimnàs en aquell moment. Es crea un instant molt bonic...
Avui hem fet el Fum, fum, fum, Les dotze van tocant, Adeste fideles, Santa Nit, Jingle bells-Cascabel-El trineu i Feliz Navidad. Després l’organització de l’AMPA ens regala a tots una carpeta classificadora molt xula i ens ofereix berenar. Fantàstic!

01 de gener, 2008

Primer trimestre. Mirada enrera

Han estat un parell de mesos (no arriba) força intensos que començaven amb la sorpresa que un bon grapat de nous alumnes dels diferents cursos s’afegien als Bojos per la Música en aquest nou any. Això suposava, sens dubte, un canvi quantitatiu (i esperem que també qualitatiu) del grup.

Ens està costant trobar l’equilibri entre cantar i passar-nos-ho bé entre tots plegats o fer-ho entre uns quants només i és per això que hem tingut alguns problemes que hem intentat resoldre en algun assaig. Però confiem que la cosa anirà a millor i no caldrà prendre mesures més rigoroses, per tal de dedicar el temps que disposem exclusivament als que ens agrada, que és compartir i gaudir la música.

En dos mesos ens hem conegut i hem fet pinya, al mateix temps que agafaven ritme. Hem participat en la diada de Santa Cecília i hem preparat un recital nadalenc que hem fet diverses vegades durant les festes. Per preparar aquest recital algunes cançons que no quedaven prou bé han quedat en l’oblit i noves idees han estat incorporades a peces ja assajades d’altres anys. Hem fet versions de nadales més complicades i afegit detalls de major qualitat. I hem anat a cantar a un parell de residències d’avis, que per a nosaltres és fonamental. Encara que l’absentisme el dia 27 fou important, vam aconseguir reunir un nombre important d’alumnes que van alegrar la vida durant uns minuts (i segurament durant les hores i dies posteriors) a alguns avis i iaies de la nostra ciutat.

El segon trimestre començarà aviat i ja estem desitjant començar. Ens esperen moltes sorpreses...