01 de gener, 2008

Primer trimestre. Mirada enrera

Han estat un parell de mesos (no arriba) força intensos que començaven amb la sorpresa que un bon grapat de nous alumnes dels diferents cursos s’afegien als Bojos per la Música en aquest nou any. Això suposava, sens dubte, un canvi quantitatiu (i esperem que també qualitatiu) del grup.

Ens està costant trobar l’equilibri entre cantar i passar-nos-ho bé entre tots plegats o fer-ho entre uns quants només i és per això que hem tingut alguns problemes que hem intentat resoldre en algun assaig. Però confiem que la cosa anirà a millor i no caldrà prendre mesures més rigoroses, per tal de dedicar el temps que disposem exclusivament als que ens agrada, que és compartir i gaudir la música.

En dos mesos ens hem conegut i hem fet pinya, al mateix temps que agafaven ritme. Hem participat en la diada de Santa Cecília i hem preparat un recital nadalenc que hem fet diverses vegades durant les festes. Per preparar aquest recital algunes cançons que no quedaven prou bé han quedat en l’oblit i noves idees han estat incorporades a peces ja assajades d’altres anys. Hem fet versions de nadales més complicades i afegit detalls de major qualitat. I hem anat a cantar a un parell de residències d’avis, que per a nosaltres és fonamental. Encara que l’absentisme el dia 27 fou important, vam aconseguir reunir un nombre important d’alumnes que van alegrar la vida durant uns minuts (i segurament durant les hores i dies posteriors) a alguns avis i iaies de la nostra ciutat.

El segon trimestre començarà aviat i ja estem desitjant començar. Ens esperen moltes sorpreses...

1 comentari:

Silvi@ ha dit...

Joel, la veritat es què m'agrada molt bojos per la música. El primer trimestre va ser una mica aburrit per les nadales, pero espero que el segon sigui mes divertit.
ADEU!!!!!!!